Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/revrise.se/spejlrefleks.dk/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Udstyr

Når dit udstyr går i stykker

Det kan være en stor hindring for arbejdet eller hobbyen, hvis en linse tabes eller et kamera giver op. Det er heldigvis ikke så tit, at det sker, men det betyder til gengæld, at der ofte ikke er reklamation tilbage. Hvis uheldet er ude, så er der et par forskellige ting, som man kan gøre for at mindske ubehagelighederne. Man kan for det første forsøge at få repareret det ødelagte udstyr, hvis det altså kan lade sig gøre, men man kan også være nødsaget til at købe noget nyt.

Red hvad der kan reddes

Det er jo ikke lige med det samme, at en god linse eller et godt kamera bliver forældet. Det sker faktisk næsten ikke, så hvis man passer godt på sine ting, så kan det holde rigtig længe. Man kan dog ikke helgardere sig imod uheld, og det er ikke altid sikkert, at forsikringen vil dække. Derfor kan man være nødt til at skulle opsøge en butik og selv punge ud for reparationen. Det er til gengæld bedre, end hvis man skulle til at betale for noget helt nyt, men det kan man desværre heller ikke altid se sig fri for.

Hvis du skal købe nyt

Det er ikke sikkert, at delen kan reddes og det er heller ikke sikkert, at forsikringen dækker. Derfor kan man somme tider komme ud for selv at skulle betale det hele selv. Det er selvfølgelig noget af en byrde, hvis man ikke lige har plads i budgettet, men hvis det er en essentiel del af udstyret, så kan man være nødt til at låne til det for at få det hele til at gå op. Hvis dette er tilfældet, så gælder det om at finde det billigste lån og på den måde punge ud med så få kroner som overhovedet muligt.

You may also like